You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

food

Herbs & salad

La Tour d'Argent

Revisiting fish

Yu Sugimoto, Le Cercle, Paris

Corks & wine

Domaine La Truffière

Chive & gambas

Olivier Berté

Prisca Gilbert

Le Mosaïc - Abidjan

La Tour d'Argent

Paris

Squash

Champagne La Tour d'Argent

Paris

Dar nzin

Marrakech

Melanosporum

(black truffle)

Fish & green apple lolipop

Matthieu Dupuy-Baumal

La Tour d'Argent

Paris

Grégoire Rousseau

Hâ restaurant - Bordeaux

Bordeaux rosés

Bordeaux

Champagne bubles

La Rotisserie du Beaujolais

Paris

Jean-Denis Rieublanc - Mof 2007

Chanteclerc, Le Negresco - Nice

Beef ribs

Maison Denaux, selected meat.

Pot au feu

Restaurant Le pas sage, Paris

Robert Comte

Domaine La Truffière - Puligny-Montrachet

Vanilla

Grands crus de Bourgogne

Domaine La Truffière

Aspargus & caviar

La Tour d'Argent

L'Aviatic Hotel

Paris

Scallops

Comptoirs de la Tour d'Argent

Fondue au chocolat

Jacques Génin

Chocolaterie Jacques Génin - Paris

Poire

La Tour d'Argent

Squids

Yu Sumigoto

Domaine Chandon de Briailles
Jacques Génin

Chocolats

Savigny-les-Beaune

Camembert

Lobster & anchovies

La Tour d'Argent, Paris

Laurent Delarbre

La Tour d'Argent - Paris

Scallops

Le Cercle, Paris

Traditions

Bourgogne

Fish terrine

Olivier Berté

Alba truffles

(white truffle)

Profiterolles

Gérard Cagna

Blood sausage & hamburger

Restaurant Le Pas Sage, Paris

Mathieu Dupuy-Baumal & Sandra Salmandjee

Domaine de Marville & Bollywood Kitchen

Laurent Perrier

Champagne

Caramel & cream puff

Olivier Berté, Paris

Magret cacao

Matthieu Dupuy Baumal

Dégustation

Domaine La Truffière

Foie gras en gelée

Grégoire Rousseau

Sauternes

La Tour d'Argent